Om oss

Specialister på vibrationsmätning

Välkommen till ett företag med inriktning på konsultuppdrag som rör omgivningspåverkan som orsakas av vibration som uppstår vid byggen och anläggningsprojekt. Vi har lång erfarenhet av området och arbetar med korta beslutsvägar – allt för att projekten ska fungera så effektivt som möjligt för våra kunder.

Våra rötter finns i Umeå men vi har kunder i hela Sverige – från Norrbotten till Skåne. Vi riktar oss mot både privata och offentliga aktörer. Målsättningen är att vi ska leverera de bästa och prisvärda tjänsterna när det handlar om tjänster inom omgivningspåverkan orsakad av vibrationer

Vi är med dig under hela processen

Bland de tjänster vi erbjuder vid sidan av vibrationsmätning finns riskanalys, besiktningar, stötvågsmätning, projektledning, skadeutredning, bullermätning, vattenprov. Vi kan vara din byggkonsult genom hela processen. Med bred erfarenhet och spetskompetens kan vi erbjuda en helhetslösning med hög kvalitet och engagemang.

Viktigt med en bra arbetsmiljö

En stark drivkraft är att utvecklas kontinuerligt och bli bättre på det vi gör, för att alltid kunna leverera högsta möjliga kvalitet till våra kunder. Men för att kunna nå denna vision måste vi också ha bra arbetssätt och se till att våra medarbetare mår bra på jobbet. Vi tror att en god och hållbar arbetsmiljö är en stor bidragande faktor till att du som kund alltid kan få bästa möjliga kvalitet i leveransen från oss.

Vår kvalitets- och miljöpolicy

Genom nära kontakt med våra kunder ska vi uppfylla alla behov och förväntningar. Det gör vi genom att följa de lagar och förordningar som finns inom området. Vi ska dessutom kombinera affärsmässighet med miljövänlighet med hjälp av fjärrstyrda tjänster för miljöövervakning. Genom att betona de miljövänliga aspekterna strävar vi efter att driva branschutvecklingen mot ett miljövänligare sätt att arbeta.

vibrationsmätning

Vibrationsmätning som ger säkra byggen